Lespraktijk orgel, piano of keyboard

Arjan Versluis heeft sinds 2002 een lespraktijk voor orgel, piano en keyboard aan de Muziekschool in Hardinxveld-Giessendam. In de afgelopen jaren heeft hij hier meer dan 150 leerlingen begeleid in alle leeftijdsklassen vanaf 6 jaar.

Het is mogelijk om de lespraktijk van Arjan Versluis te volgen voor orgel, piano en keyboard. Na een eerste proefles bepaalt Arjan de persoonlijke aanpak. Arjan stemt de inhoud van de les en de snelheid volledig af op de leerling en diens mogelijkheden. De lessen volgen een vaste methode, maar geven ook veel ruimte voor het onderdeel improvisatie. Tijdens de lessen behandelt Arjan een divers en breed repertoire, dat afgestemd wordt op de wensen van de leerling.

De lespraktijk van Arjan Versluis is gevestigd aan de Muziekschool te Hardinxveld-Giessendam, Damstraat 39. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven kunt u telefonisch contact opnemen met Arjan Versluis op 0184-616395 of via 06-43510581. U kunt ook gebruik maken van het vrijblijvende informatieformulier.